HISTORIE

Er was eens..

Het begon 40 jaar geleden

Bijna 40 jaar geleden, op 5 mei 1977, startte Jos een frituur op het Onze-Lieve-Vrouweplein in Hoeselt. Zijn moeder was gedurende vele jaren kokkin aan huis en gaf hem de interesse voor lekker eten haast letterlijk met de paplepel mee. Vorig jaar stapten zoon Davy en diens vrouw Elke mee in de zaak.

Frituur-restaurant Anjo is na 40 jaar een gevestigde waarde in Hoeselt en omstreken, bekend om zn eenvoudige no-nonsense keuken voor een goede prijs.

De kaart biedteen ruime keuze, maar heel wat trouwe gasten komen vooral voor bestsellers zoals steaks, steppegras en mosselen. Iedereen is van harte welkom: groepen, verenigingen, gezinnen Voor de kinderen maken wij graag een apart gerecht of menu klaar.

Wij zijn vlot bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid op het kerkplein, net voor de deur. Frieten of steppegras afhalen is ook mogelijk. Jos, Davy en Elke zijn gepassioneerde mensen, die er een punt van maken om u een goede en persoonlijke service te bieden.

Ja, ik wil reserveren

Personeel

Elke

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat

Davy

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat

Jos

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat

Personeel

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat

MET DANK AAN

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Nam liber tempor cum soluta nobis eleifend option

Contact